english site
Verbeeck + Ujvari brand strategists

Haal meer uit uw merk
met de publicaties van onze experts

De consultants, strategen en trainers bij Verbeeck + Ujvari zijn allen topexperts in hun vakgebied. Wij publiceren geregeld artikels, dossiers en boeken over alles wat met imago voor mensen en merken te maken heeft in verschillende media en op onze eigen blogs en sociale media. Maar ook voor wie meer zoekt bieden wij de oplossing in de vorm van een reeks boeken en whitepapers, waarmee u onmiddellijk zelf aan de slag kan. Besteld in enkele muisklikken, binnen de 4 werkdagen bij u thuis geleverd (paperback boeken).

KMO Branding

gratis

KMO Branding

Stef Verbeeck - digitaal PDF 23 blz

Een solide merk uitbouwen en dit op succesvolle wijze in de markt positioneren is voor KMO's geen evidente opdracht. Ze mankeren de monsterbudgetten van hun grotere of zelfs multinationale concurrenten en zien door het bos van buzzwords en trends vaak de bomen niet meer. Deze gratis gids van Stef Verbeeck zet zaakvoerders en marketeers van kleine en middelgrote ondernemingen op weg om van hun merk een icoon te maken bij de relevante doelgroep in drie eenvoudige stappen. Aan de hand van heldere theoretische modellen, heldere tips en concrete cases maken we u wegwijs in het succesvol vermarkten van uw KMO, van merkstrategie, langs merkidentiteit, tot marketingsucces.

Personal branding

€ 24,95

Personal Branding

Stef Verbeeck & Kirsten Ujvari - paperback 250 blz - Van Halewyck

Personal Branding van Stef Verbeeck en Kirsten Ujvari is het ultieme boek voor iedereen die zijn passie, talent en meerwaarde wilt vertalen naar de perceptie die anderen van hem/haar hebben. Door de psychologische mechanismen achter personal branding te koppelen aan het vertalen van uw persoonlijke waarden naar o.a. kledij, etiquette, netwerken, sociale media en (non-verbale) communicatie maakt u een juiste en onuitwisbare indruk op uw omgeving. Aan de hand van concrete tips, boeiende succescases en beproefde methodologieën ontdekt u in 4 eenvoudige stappen hoe u van zichzelf een succesvol merk maakt. Download een gratis hoofdstuk.

Career branding

€ 19,50

Career Branding

Stef Verbeeck & Kirsten Ujvari - paperback 150 blz - Van Halewyck

Imagospecialisten Stef Verbeeck en Kirsten Ujvari bieden antwoorden op alle vragen die u zich kan stellen wanneer u op zoek gaat naar promotie of een nieuwe baan. Ze onthullen hoe rekruteerders bij grote bedrijven werken, geven praktische tips over hoe u uw sterktes het best in de verf zet en tonen hoe u aan de hand van beproefde personal branding-technieken uw passies en talenten zichtbaar maakt voor uw professionele omgeving. Zo krijgt u greep op elk carrièregesprek, profileert u zich op de arbeidsmarkt, bereid u uw CV en online profielen voor en stuurt u actief uw perceptie bij zakelijke contacten bij. Download een gratis hoofdstuk.

Moderne tafeletiquette

€ 19,95

Moderne tafeletiquette

Kevin Strubbe - paperback 190 blz - Van Halewyck

Samen tafelen, er is niets gezelligers. Al roept zo'n gedeelde maaltijd ook vaak veel vragen op over hoe we ons het best kunnen gedragen. Vragen waar we niet altijd meteen een antwoord op weten. In dit moderne culinaire etiquetteboek geeft Kevin Strubbe hier een praktisch antwoord op. Hij vertelt de lezer meteen ook waarom de etiquette is zoals ze is, want voor deze gedragsregels bestaat - vaak toch - een logische verklaring.

Etiquette in het Buitenland

gratis

Etiquette in het buitenland

Kevin Strubbe - digitaal PDF 240 blz - Van Halewyck

In het boek Etiquette in het buitenland neemt specialist ter zake Kevin Stubbe u mee op een boeiende wereldreis om u wegwijs te maken in de geheimzinnige wereld van handjes schudden, fooien geven, bestek gebruiken en gepast schoeisel dragen in andere landen. Ook wie zakelijk op reis gaat, vind in dit boek tal van concrete tips omtrent moderne gedragsregels tijdens reizen in het buitenland die u meteen helpen slagen in uw opzet. Download dit boek gratis door te betalen met een Tweet!

Betaal snel en veilig met uw vertrouwde credit card - levering binnen 4 werkdagen.